BRUNOX Fegyverápoló
vadász, sport, katonai, szolgálati és muzeális fegyverek tisztításához, továbbá fegyvergyűjtőknek. - tisztítja, keni és ápolja az összes fémalkatrészt- taszítja a nedvességet és így sikerrel véd a korrózió ellen- feloldja a lőpor-, ólom-, tombak-, réz- és nikkel-lerakodásokat- semlegesíti a kéz izzadtságát. Nem tartalmaz:- szilikont- teflont- grafitot
Cikkszám: BRUNOX Fegyverápoló Olaj - flakon - 100 ml

BRUNOX Fegyverápoló Olaj - flakon - 100 ml

Egységár (bruttó/db): 2.430,-
db

 

1. Termékleírás:

A BRUNOX fegyverápoló - tisztítja, keni és ápolja az összes fémalkatrészt, taszítja a nedvességet és így sikerrel véd a korrózió ellen, feloldja a lőpor-, ólom-, tombak-, réz- és nikkellerakodásokat, semlegesíti a kézizzadtságot. Kiemelendő kúszótulajdonsággal rendelkezik. Felhordása során egy nagyon vékony filmszerű védőréteg képződik, amely nem keményedig ki és nem gyantásodik. Nem tartalmaz szilikont, PTFE-t, grafitot. Semlegesen viselkedik lakkfelületekkel, brrel, fával, gumival, műanyagokkal és textíliákkal szemben. Kontaktspray-ként megakadályozza a rövidzárlatokat. 
A TURBOLINE adalékanyag megnöveli minden mozgatható alkatrész csúszóképességét, ezzel is biztosítja az ismétlő és automatafegyverek működését egészen -55°C-ig. 
A BRUNOX Turbo-Spray oldja a zsírt, a szerves és ásványi szennyeződéseket. 

X
X