BRUNOX IX 100 (korrózióvédő és konzerváló)
High-Tech korrózióvédő és konzerváló. - korrózió elleni védőanyagként tengelyek, motorok, acélcsévék, szelepek, gépek, precíziós szerszámok, félkész és kész gyártmányok, mezőgazdasági és építőipari járművek, valamint mindenfajta berendezések- szabadban történő tárolásához (télen-nyáron) és- tengeri úton történő szállításához.
Cikkszám: BRUNOX IX 100 - Aerosol - 300 ml

BRUNOX IX 100 - Aerosol - 300 ml

Egységár (bruttó/db): 4.202,-
db

High-Tec Korrózió elleni védőanyag és védőbevonat ipari alkalmazásra (kb. 2 évre)

 

1. Termékleírás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 100 kiváló minőségű, különösen hosszan tartó korrózió elleni védelmet nyújtó és védoőevonatot képző termék, melyet fémes gyártmányokhoz és gépekhez használhatunk.

 
2. Működési elv:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 100 egybefüggő viaszszerű védőfilmet alkot, amely nem töredezik és hosszasan véd a legtöbb környezeti behatás ellen.
A tökéletes, kiváló minőségű védőbevonat még a közvetlen időjárási behatások ellen is véd, sőt a füstgáz-atmoszféra és a sósvíz ellen is.

 
3. Alkalmazási terület:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 100 High-Tec korrózió elleni védőanyagként és védőbevonatként alkalmazható, hosszantartó, teljeskörű védelmre. Különösen olyan gyártmányoknál alkalmas, melyeket tengeri úton szállítanak és hónapokig nem kerülnek felhasználásra. 
A korrózió elleni védelem kb. 2 évig tart.

 
4. Alkalmazás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 100-at egyenletesen kell a száraz felületre felhordani indokolt esetben két rétegben. Ehhez használhatunk ecsetet, pumpás vagy sűrítettlevegős pisztolyt. Az elemeket merítés útján is kezelhetjük.
A felhordott réteg legyen kb. 20-50 mikron vastag, azaz literenként kb. 8-40 négyzetméternyi felületet tudunk kezelni.
A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 100 a korrózióvédelmi eljárás után lakkbenzinnel vagy foltbenzinnel eltávolítható.

 
5. Tanúsítvány:

A termék teljesíti a MIL-Spec. C-3580B, C-16173 DA Grade 04 előírásait.

X
X