BRUNOX IX 50 (korrózióvédő és kenőanyag)
High-Tech korrózióvédő és kenőanyag. - terhelhető kenőanyagként és- korrózióvédőként, hajtóművek, láncok, kötélpályák, csúszópályák, gépek, precíziós szerszámok, félkész és kész gyártmányok, járművek, valamint mindenfajta berendezések és készülékek- tárolásához és- szállításához.
Cikkszám: BRUNOX IX 50, Lub & Cor - Aerosol - 400 ml

BRUNOX IX 50, Lub & Cor - Aerosol - 400 ml

Egységár (bruttó/db): 4.013,-
db

High-Tec Láncspray / Korrózió elleni védőanyag (12-18 hónapra)

1. Termékleírás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 egyidejűleg terhelhető kenőanyag és kiváló minőségu, hosszan tartó korrózió elleni védelmet nyújtó termék, melyet hajtóművek, láncok, kötélpályák, gépek, precíziós szerszámok, félkész- és készgyártmányok, valamint járművek tárolásakor és szállításakor alkalmazhatunk.

 
2. Működési elv:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 egy kiemelkedően egyenletes, nem száradó, egybefüggő filmszerű kenő- és korrózió ellen védő réteget alkot, mely képes a sarkokat és az éleket is teljesen befedni. A rendkívüli behatoló tulajdonságának köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken is kitűnő védelmet biztosít. Az egybefüggő filmszerű korrózió elleni védőréteg kiváló védelmet nyújt savas légkör és más környezeti behatások ellen is.

 
3. Alkalmazási terület:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50-et láncsprayként, valamint hosszan tartó korrózió elleni védőanyagként alkalmazhatjuk fémes gyártmányok és gépek zárt környezetben történő tárolásához és szállításához. Természetesen szabadtéri felhasználásra is alkalmas, ezesetben rövidebb élettartammal kell számolni.

 
4. Alkalmazás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50-et egyenletesen kell a száraz felületre felhordani, indokolt esetben két rétegben. Ehhez használhatunk ecsetet, pumpás vagy sűrítettlevegős pisztolyt. Az elemeket merítés útján is kezelhetjük. A felhordott réteg legyen kb. 5-10 mikron vastagságú, azaz literenként kb. 20-40 négyzetméternyi felületet tudunk kezelni. 
A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 a korrózióvédelmi eljárás után tisztítószerrel, pl. anionos nedvesítőszerrel eltávolítható.

X
X