BRUNOX 5 funkciós spray (kenőanyag, csavarlazító, tisztítószer, kontaktspray)
az 5 funkciós spray TURBOLINE-nalkorrózióvédő, kenőanyag, rozsdaoldó, tisztítószer, kontaktspray. Gépek, precíziós szerszámok, félkész- és kész gyártmányok, járművek, berendezések, valamint mindenfajta elektromos készülék karbantartásához, tisztításához, javításához, gyártásához, raktározásához, szállításához.
Cikkszám: BRUNOX Turbo-Spray - Aerosol - 500 ml

BRUNOX Turbo-Spray - Aerosol - 500 ml

Egységár (bruttó/db): 3.344,-
db

BRUNOX® Turbo-Spray®
az 5 funkciós spray
az egyetlen többfunkciós spray Turboline-nal

1. Termékleírás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® kiváló minőségű 5 funkciós spray:
Kenőanyag
A BRUNOX® Turbo-Spray® hosszantartó kenést biztosító kenőanyag, mely a hatását a kiegyensúlyozott szénhidrát keveréknek és a turboline adalékanyagnak köszönheti. 
Kúszóolaj
A BRUNOX® Turbo-Spray® kimagasló kúszó tulajdonsággal rendelkezik. A kapilláris hatásnak köszönhetően képes a legkisebb hajszálrepedésekbe és köztes terekbe is behatolni és így pl. berágódott csavarokat is rövid idő alatt meglazítani. 
Korrózió elleni védőanyag (időszakos 3-6 hónapra)
A BRUNOX® Turbo-Spray® egyszerre garantálja a teljeskörű korrózió elleni védelmet és az üreges terek konzerválását is. A hatást szavatoló szénhidrátkeverék egyidejűleg biztosítja az összefüggő filmszerű védőréteget és a szükséges rétegvastagságot is. 
Tisztítószer
A BRUNOX® Turbo-Spray® képes az ásványi szennyeződések alá behatolni és így a szerves szennyeződést feloldani, így (majdnem) mindenfajta folt eltávolítására alkalmas. 
Kontaktspray
A BRUNOX® Turbo-Spray® rendkívül alacsony felületi feszültséggel és ennek megfelelő fémek iránti tapadással rendelkezik, így a készülékekben és platinákon található nedvességet azonnal kitaszítja. Ezáltal megakadályozza a káros kóboráramok megjelenését. A BRUNOX® Turbo-Spray® feloldja az érintkezési felületeken található szennyeződéseket, tisztítja és védi az érintkező anyagokat.

 
2. Működési elv:

A BRUNOX® Turbo-Spray® nedvességtaszító tulajdonsága révén ken és véd a korrózió ellen. Egybefüggő, korrózió elleni filmszerű védőréteg képződik, amely képes olyan agresszív környezeti behatások ellen is védelmet nyújtani, mint a savas légkör, füstgáz-gőzök stb.
A filmszerű védőréteg kúszó tulajdonsága megmarad, nem keményedik ki.
A Turboline hatóanyag kitűnő kenőtulajdonságot és bőséges kiadósságot garantál. A BRUNOX® Turbo-Spray® magas behatolóképessége biztosítja a kiváló lazító hatást és így a megszorult alkatrészeket újra mozgathatóvá teszi.

 
3. Alkalmazási terület:

A BRUNOX® Turbo-Spray® az iparban és a háztartásokban is használható gépek, berendezések, precíziós szerszámok, zárak, mérlegek, kerékpárok, sűrített levegővel működő szerszámok, mérőeszközök, fúrók, fűrészek, pumpák, szelepek, fogaskerekek, fegyverek, számítástechnikai berendezések stb. karbantartásához és ápolásához.
A BRUNOX® Turbo-Spray® megakadályozza a nedvesség behatolását és egyben véd az oxidáció és a korrózió ellen, így lehetővé teszi a félkész gyártmányok tárolását és szállítását.
A magas behatoló képességének köszönhetően a BRUNOX®Turbo-Spray® rendkívül hatékony rozsdaoldó adottsággal rendelkezik, így újra mozgathatóvá tesz beszorult alkatrészeket, mint pl. csapszegeket, perselyeket, forgatókarokat, rudazatokat, csúsztatósíneket, kötélpályákat, tengelyeket stb. és egyben keni is ezeket.
A BRUNOX® Turbo-Spray® az elektronikában és elektronikában szerviz-sprayként használható; szennyeződéseket old fel, taszítja a nedvességet és megakadályozza az érintkezések újbóli oxidációját.

 
4. Alkalmazás:

A BRUNOX® Turbo-Spray®-t egyenletesen és bőségesen kell felhordani, indokolt esetben ezt a folyamatot meg kell ismételni. A nehezen hozzáférhető helyéken használjuk a permetező-csövecskét. 
Adott esetben a folyamatot időről időre ismételjük meg, így a hatás folyamatosan biztosított marad. A BRUNOX® Turbo-Spray®-t a további munkálatok előtt általában nem kell eltávolítanunk (kivétel a lakkozás).

X
X