1.Bevezetés

Az alábbi részletezett általános vásárlási feltételek kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkoznak, az BLT -Produkt Kft webáruházának használóira, (továbbiakban "Vevő" vagy "Ön" –ként szerepel), és az BLT -Produkt Kft-re.

Az BLT -Produkt Kft webáruházának jogában áll esetenként az alábbi általános feltételeket módosítani. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek.

A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket.2.Rendelés

Az BLT -Produkt Kft webáruházában megrendelés kizárólag online lehetséges.

A kiválasztott terméket a kosarába téve, majd a vásárlás befejeztével a szállítási és fizetési mód kiválasztásával tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.

Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben E-értesítés: az MPL tájékoztatja a feladót a küldemény kézbesítési állapotáról, SMS-ben vagy e-mailben.

Nyomkövetés: az MPL információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről, legkésőbb az esemény bekövetkezését követő munkanapon. A nyomkövetés szolgáltatás a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken érhető el.

Fontos, hogy a webshopban található online kedvezményes árak csak online (webes felületű) megrendelés esetén érvényesek!

Beérkezett megrendelést e-mailben, és/vagy telefonon visszaigazoljuk.3.Fizetés

A Vevő az áru ellenértéket az alábbi módokon egyenlítheti ki:

Személyes átvétel esetén:

  1. - Készpénzben az üzleteinkbe, átvételkor;
   - Előre utalással a termék átvétele előtt;

Futárszolgálatos szállítás esetén:

  1. - Utánvéttel, átvételkor a futárnak;
   - Előre utalással, a termék elküldése előtt

Az előre utalás lehetősége nyitva áll ügyfeleink előtt, ám sürgős rendelés esetén nem javasoljuk. A terméket elküldeni, vagy az üzletben átadni csak az átutalás beérkezése után áll módunkban.4.Árak

A webáruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót igen, az esetleges szállítási költségeket azonban nem tartalmazza. Utóbbi a Vevőt terheli és a rendelés véglegesítésekor látható, kalkulálható tételként jelentkezik, még a rendelés elküldése előtt. A rendelés visszaigazolásában már a szállítási költséget is tartalmazó végösszeg jelenik meg.

Az online kedvezményes árak nem feltétlen azonosak a bolti árainkkal, így ezek kizárólag a webshopos megrendelés esetén érvényesek.

Az BLT -Produkt Kft webáruházának jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, akciót indítani vagy megszüntetni. Rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában az áruházban szerepel.

Tájékoztatjuk, hogy hibás, túlságosan alacsonynak tűnő ár (áron aluli összeg) esetén, bármi legyen is a hibás ár megjelenésének oka (informatikai probléma, emberi vagy műszaki hiba), a rendelést töröljük, még akkor is, ha az már előzőleg érvényesítve lett.5.Termékinformáció

Az BLT -Produkt Kft mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél pontosabb és hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja az anyacégek által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a piaci standardok tiszteletben tartásával történik. Amennyiben lehetséges, a termékleírásokat ellátjuk fotóval is.6.Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben 1-2, de maximum 15 napon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.

A megrendelt áru valós készletéről a megrendelés elfogadásakor tájékoztatjuk.

Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor - egyeztetés után - a következő lehetőségek közül választhat:

  1. - Kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat;

   - A hiányzó áruval megegyező minőségű és áru, rendelkezésre álló terméket ajánlunk fel Önnek;

   - Amennyiben a hiányzó áru várható érkezési idejét tudjuk, egyeztetés után Ön eldöntheti, hogy bevárjuk azt, és a teljes rendelést egyben szállítjuk ki Önnek.7.Panaszkezelés

Cégünk mindenkor törekszik vásárlóit maradéktalanul kiszolgálni megelégedéséhez hozzájárulni. Előfordulhat azonban, hogy ez nem teljes mértékben sikerül.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy amennyiben panasszal kíván élni szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban a 06-1-276-0393 -es telefonszámon vagy a brunox.vtx.hu email címen szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

Panaszát annak beérkezése után haladéktalanul kivizsgáljuk, és a vizsgálat eredményéről a levél cégünkhöz való beérkezését követő 30 (elutasítás esetén 15) napon belül értesítést küldünk.8.A felelősség korlátozása

Az BLT -Produkt Kft webáruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Az BLT -Produkt Kft webáruháza és üzemeltetője semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következik be:

  1. - Az interneten küldött és/ vagy fogadott bármilyen adat elvész, módosul;

   - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az BLT -Produkt Kft webáruházának akadálytalan működését, és a vásárlást;

   - Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon;

   - Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett, de főleg bármilyen adat elvesztése;

   - Bármely szoftver nem megfelelő működése;

   - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Az BLT -Produkt Kft webáruház és üzemeltetője nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős az webáruházhoz való kapcsolódásáért és a webáruházban való vásárlásért.

Az BLT -Produkt Kft webáruház és üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.9.Személyes adatok védelme, kezelése

A Vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.

Az BLT -Produkt Kft webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az BLT -Produkt Kft által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Az BLT -Produkt Kft webáruház a regisztrációkor vagy ajánlatkéréskor megadott elérhetőségekre csak abban az esetben küld ajánlatot, hírlevelet, értesítést, ha az adatokat megadó ehhez hozzájárult.10.Vásárlástól való elállás

A Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben a brunox.vtx.hu e-mail címen jelezni a megrendelés számának megjelölésével. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza az BLT -Produkt Kft webáruházhoz. Elállásra vonatkozó igényét a Vevő köteles előzetesen, a visszaküldést megelőzően e-mailben, a brunox.vtx.hu e-mail címen jelezni a megrendelés számának megjelölésével.

Vásárlástól való elállás esetén az BLT -Produkt Kft webáruház köteles a Vevő által kifizetett termék összegét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni, a szállítási költség díját nem áll módunkban visszafizetni. A visszajuttatás költsége a Vevő költségére történik.

Az BLT -Produkt Kft webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A csomagolás bontatlanságát az BLT -Produkt Kft webáruház nem követeli meg. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.

A Vevő nem gyakorolhatja a vásárlástól való elállás jogát az alábbi esetekben:

  1. - Megrongálódott, vagy hiányos termék;

   - Használatba vett termék, amelynél a használat előtti állapot nem állítható vissza (ablaktörlő, beépített szűrő, stb.).

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, az BLT -Produkt Kft webáruház megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ.

Az áru visszaküldése esetén a visszafizetés banki átutalással történik, amelyhez feltétlen szükségesek az ügyfél banki adatai. Ez alól kivétel, ha a Vevő személyesen szállítja vissza az árut, ilyen esetben, készpénzben fizetjük ki az ellenértéket.11.Árucsere, visszafizetés

A termék(ek) szállítási költsége a Vevőt terheli. Mindazonáltal, amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a házhoz szállítás és a visszaküldés költsége vissza lesz térítve a Vevőnek.

A hibás termékek esetén a beszerelő szakműhely számlája vagy munkalapja, illetve a hibát megállapító műhely szakvéleménye szükséges.

A hibás termékek esetén a beszerelő szakműhely számlája vagy munkalapja, illetve a hibát megállapító műhely szakvéleménye szükséges.

A fentiek hiányában a cserére vagy visszafizetésre vonatkozó igényt nem áll módunkban befogadni.

Figyelem, az árucsere és visszafizetés nem vonatkozik, vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár (például baleset, nyomódás, égés, áramingadozás, túlfeszültség, más alkatrész rendellenes működése miatti rongálódás, rendellenes kopás), továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a termék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén.

Az árucsere nem vonatkozik:

  1. - A normális üzemben kopó alkatrészek (például: izzó, biztosíték, fékbetét, szűrők) nem rendellenes elhasználódására;

   - A termékek nem megfelelő vagy nem rendeltetésszerű használatára;

   - A nem szakszerű javítások, átalakítások következtében bekövetkezett károkra;

   - A külső okok (például baleset, ütődés, villámcsapás, áramingadozás) következtében bekövetkezett károkra;

A termékek cseréje, és a visszafizetés kizárólag az adott termékre vonatkozik, nem terjed ki a munkadíjra és egyéb költségekre.

Az igények elbírálását a legtöbb esetben a gyártó vagy az importőr végzi, ennek ideje a termék gyártójától és jellegétől függően változhat.

A pozitív elbírálás után a Vevő igényének megfelelően a termék vásárláskori árát és a meghibásodással kapcsolatos szállítási költségeket visszatérítjük, vagy - ha erre van mód - a terméket azonosra, vagy azzal megegyező használati értékűre kicseréljük.

X
X